Luksusbuffet

Vælg:

2 forretter, 2 stegeretter, 2 saucer, 2 salater & 2 desserter.

(Min. 20 personer)

Pris pr. kuvert:

355,-

Forretter

Spinat lakseroulade pyntet med rejer, hertil urtedressing

Anti pasto med italienske specialiteter, sprøde salater og parmesan ost

Tarteletter med høns i asparges

Filodejsskaller med sprøde salater og skaldyrssalat

Bresaola ruller med krydderurterøræg anrettet på sprøde salater

Tunmousse med rejer på sprød salatbund hertil krydderurtedressing

Portions anrettet laksetatar

Profiteroles med laksemousse og kyllinge rilette

​Pestobagt laks med marineret tigerrejer 

Portions anrettet tigerrejer med basilikumspesto på sprød salat

Jordskokkesuppe med persille olie og sprød bacon

Stegeretter

Lammekølle med persille/hvidløgssmør

Helstegt hereford striploin

Kyllingeroulade med feta, soltørret tomat og krydderurter

Hvidløgsmarineret svinekam

​Rødvinsmarineret vildsvin

​Helstegt kalveculotte

Glaseret skinke

Tilbehør

Flødegratineret kartofler med porre

Små saltbagte kartofler

Kartoffeltærte med chili

​Græske kartofler

Halve bagte kartofler med parmesanost og pesto

Saucer

Sauce bordelaise

Cremet svampesauce

Whiskysauce

Bearnaisesauce

Pebersauce

Salater

Blandet grøn salat med alt godt

Broccolisalat med rosiner og bacon

Pastasalat med langtidsstegte timiantomater, parmesan, saltmandler og frisk basilikum

Tomatsalat med mozzarellaperler, oliven, rødløg og basilikumspesto

Ærtesalat med avocadodressing

Grillet rødbedesalat med feta, granatæble og græskarkerner

Råkost salat med rødbede, gulerod, spidskål og æble toppet med ristede kikærter

Bønnesalat med 3 slags bønner, feta og sort sesam

Desserter

Rabarber crumble med cremefraiche

Pannacotta med jordbær sirup

Brownies med vaniljeis og friske bær

Toblerone saltkaramel cheesecake

​Frugttærte kransekage stænger med vaniljecreme og frisk frugt

Citrontærte med marengs

​Portions anrettet citronfromage med lakridsstøv

Portionsanrettet chokolademousse med passionstop og skovsyre