3-retters​

Forretter​

2 tarteletter med høns i asparges​

68,-​

Klassisk rejecocktail med brød

80,-

Røget laks med flødestuvet spinat

80,-

Lakseroulade med urtedressing

80,-

Tunmousse med rejer & urtedressing

75,-

Serrano skinke med tapanade

80,-

Valgfri suppe med brød

65,-

Hovedretter

Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, grøntsager & skysauce

175,-

Kalvesteg stegt som vildt med hvide & brune kartofler, vildt sauce, waldorfsalat & surt

180,-

Marineret svinekam med små saltbagte kartofler, svampesauce & blandet grøn salat

165,-

Helstegt oksefilet med græske kartofler, blandet grøn salat & bearnaise sauce

180,-

Kyllingeroulade med små saltbagte kartofler, whiskysauce & blandet grøn salat

165,-

Flæskesteg med traditionel tilbehør

165,-

Desserter

Citron fromage med flødeskum

65,-

Frugtsalat med råcreme

65,-

Creme brule med frisk frugt

75,-

Vanilje Panna cotta med bærsirup

75,-

Brownies med bærcoulis & vaniljeis

75,-

Friskbagt pæretærte med creme fraiche

65,-

Natmad

Valgfri suppe

65,-

Sandwich med blandet fyld

75,-

Hot dogs med tilbehør

75,-

Pølsebord med tilbehør

85,-

Tarteletter med høns i asparges

68,-