Catering til fest, reception, eller madordning

Hos Suss i Kjellerup ved Silkeborg nær Viborg tilbyder vi catering. Det kan være mad til fest eller mad til reception. Det kan også være brunch eller en madordning til virksomheden. Vi har mere end 25 års erfaring som cateringfirma, og derfor har vi stor erfaring med alle former for catering.

Vi tilbyder en bred vifte af retter til catering

Hvad er catering? Vi tilbyder en bred vifte af retter som mad ud af huset eller diner transportable. Det kan være tapas, smørrebrød eller festmad. Vi byder for eksempel på lækre buffeter og 3-retters menuer, men vi klarer også gerne specielle ønsker.

Normalt kan vores faste menuer leveres fra dag til dag, men vi vil gerne bede om et par dages varsel, hvis menuen ikke er på vores menukort.

Vi benytter kun friske råvarer og hjemmelavede dressinger i vores catering. Kvaliteten i vores mad, hygiejne og kundepleje er vores varemærke. Derfor kan vi stå inde for, at maden, kvaliteten og smagen altid er i top.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Du er altid velkommen til at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde inden for catering til enhver form for arrangement. Vi kommer gerne med gode råd til sammensætning af menuer.

Vores faste madordning engros har gratis udbringning, og vi sender blot en faktura en gang om måneden.

Du kan ringe på telefon 26 96 93 68 for at få en drøftelse eller for at bestille. Du kan også sende en e-mail til os på butik@hos-suss.dk.